31 Juli 2021 - Rolschaatsen en inline-skaten

ROLSCHAATSEN EN INLINE-SKATEN``


Gelieve vooraf te reserveren en je SCHOENMAAT + TYPE (rolschaats of inline-skate) te vermelden - via info@halfoogsteestenbellingen.be

Je krijgt de kans om een initiatie rolschaatsen of inline-skaten te krijgen van Brigitte Lopez. Ze rolt, danst en schaatst op hoog niveau. Op haar zestiende werd ze Belgisch Kampioen

Benieuwd naar haar skills? Neem dan een kijkje op haar Instagram @sk8_addict

ZESTORENFIETSTOCHT``


De Halfoogstfeesten verwelkomen je graag op zaterdag 31 juli voor onze eerste Zestorenfietstocht.Je mag een parcours verwachten dat de grenzen van onze gemeente opzoekt. We hopen er vooral op je te verassen met wat ongekende hoekjes en dito wegen.

De route wordt uiteraard flink bewegwijzerd en je deelname is gratis.

Omdat we weten dat sporten tot honger en dorst leidt, openen we ons zomerterras en restaurant op zaterdag al vanaf 12u de deuren.

BOSUM``


Bosum lanceert na eerste singles "Blinding Lights", "Smell Of Your Hair In The Morning" en "Cherry" hun debuutalbum "Ghostwood Country Club". Dit dromerige debuut omvat zeven introspectieve songs en twee intrigerende soundscapes en is door frontman Verbeeck over de jaren heen bij elkaar geschreven in de weidse velden van de Zennevallei. Het album kreeg vorm in de Johnny Green Giant studio in Gent. De titel en de inspiratie voor het album zijn gekomen na het bingewatchen van de serie Twin Peaks (David Lynch). Het album kan omschreven worden in één woord: dromerig.

LOBSTAR``


Lobstar combineert op een virtuoze wijze eigen nummers met covers. Zomerse ambiance en steeds vol verrassingen.

01 Augi 2021 - Taalgrenswandeling

TAALGRENSWANDELING``


De taalgrenswandeling is de natuurwandeling bij uitstek. Het accent ligt op het parcours! Elk jaar trachten we de wandelaar nieuwigheden in het Pajottenland en het Roman Païs aan te bieden. De basisideologie van de wandeling is om zo veel mogelijk grote wegen te ontwijken.

START: KAREELSTRAAT 11, 1674 BELLINGEN (DIT JAAR NIET OP HET HALFOOGSTTERREIN)

MEER INFO: http://www.wchvbellingen.be/tocht_tgw.html

DECIBELLS``


Dweilorkest DeciBells brengt muziek en ambiance voor elke gelegenheid! Let's get loud!

BUCKLEFISH``


Gitaarsounds die de ruimte vullen, melancholische meezingbare melodieën en een ritmesectie die je niet onbewogen laat, dat is BUCKLEFISH. Vier muzikale zielen uit het Pajottenland kruisten elkaars pad in 2017 en zijn sindsdien onafscheidelijk.

DISCOBAR DE FLIPPO'S``


Olivier Backvis en Frederik De Bremaecker : samen vormen zij de Flippo's. Meezingen, meedansen, sfeer... . Welkom op de muzikale rollercoaster van de Flippo's! Ze leren ons hoe we ons coronaproof kunnen amuseren.